Minibuffet

Minibuffet Togo er et koncept hvor det er muligt, at få buffet helt ned til 12 personer fra Karens køkken. Buffeterne hentes anrettet i brasseriet og bestilles senest dagen før.

Buffet 1

  • Koldrøget laks med syrlig æblesalat og urtecreme
  • Røget skagenskinke fra slagtet Munck med sprøde salater og pesto.
  • Små krydderfrikadeller hertil kartoffelsalat fra Mols med feta og Oliven.
  • Skalstegt oksefilet med kapers, vinegrette og rødbedeblade
  • Ester kyllingesalat med frisk pasta, pesto, bacon og parmesan
  • Trifli med skum og knas

Pris 250 kr pr person
Minimum 12 personer

 

Buffet 2

  • Alle retter fra buffet 1 plus følgende 2 retter
  • Kæmperejer med frisee og chilimayo
  • 2 gode oste med nødder og oliven

Pris pr person 300 kr
Minimum 12 personer

Buffet 3:

  • Alle retter fra buffet 1 og 2 Plus følgende 2 retter:
  • Lammekrone med rosmarin og hvidløg hertil tzatziki
  • Hjemmebagte nøddehorn og friske jordbær.

Pris pr person 350 kr
Minimum 12 personer