Minibuffet Togo er et koncept hvor det er muligt, at få buffet til få personer fra Karens køkken. Buffeterne hentes anrettet i brasseriet og bestilles senest dagen før.
Sommer buffet fra Karens Køkken.
Laksecapaccio m. Agurkespagetti, urter og avocadocreme .
Eller
Koldrøget færøsk laks på bund af æblesalat. Hertil urtecreme.
Smuk sommersalat med vandmelon, feta, mynte og sprødstegt panchetta.
Små frikadeller hertil kartoffelsalat fra Mols med bønner, ærter, dild, kapers og mild sennepsdressing
Humus eller tzatzikie
Skaldstegt oksemørbrad med pesto , rucola, solkyssede tomater og parmasan flager.
Unghane, bagte gulerødder, vores hjemmelavede tomatsause med hvidløg og rosmarin .
Hertil pasta e pepe m. Citron og frisk basilikum .
3 gode oste med oliven og blommekompot.
Hvid brownie m. friske jordbær og vaniljecreme.
Friskbagt brød.
Laves til minimum 4 personer.
Pris pr person 400 kr (4-9 personer)
Pris pr person 375 kr ved 10 personer og derover.
Denne laves kun som take away.
Bestilles senest dagen før på 40194548 og afhentes efter aftale. Der skal forventes 15 minutters forberedelsestid.