Minibuffet

Minibuffet Togo er et koncept hvor det er muligt, at få buffet helt ned til 12 personer fra Karens køkken. Buffeterne hentes anrettet i brasseriet og bestilles senest dagen før.

E F T E R Å R S M I N I B U F F E T

• Små laksetærter med flødestuvet spinat
• Røget hellefisk på bund af æblesalat med kapers og urtecreme
• Unghane med bagte tomater og ristede græskar
• Svinemørbrad a la creme med svampe, bløde løg og frisk timian
• Små ovnbagte kartofler, rodfrugter og små løg
• Smuk efterårssalat
• Æbletrifli med skum, knas og ribs

Pris 265 kr pr person
Minimum 8 personer

 

 K L A S S I S K M I N I B U F F ET

• Kold røget laks på bund af æblesalat, urtecreme og brød
• Håndpillede rejer med æg, sprøde salater og kryddermayo
• Tarteletter med høns i asparges toppet med ærteskud og små tomater
• Små frikadeller med Astrids kartoffelsalat
• Røget skagenskinke med pærer, peberrod og små syltede løg
• 2 gode oste med nødder og gode oliven
• Små hjemmebagte nøddehorn

Pris pr person 275 kr
Minimum 8 personer