Forretter
- Et stykke med ”Karens Køkken”. Røget makrel på bund af nye kogte kartofler, rucola, radiser og friske krydderurter. Hertil hjemmebagt rugbrød
- Lokal frisk koldrøget laks (fra færøerne eller island) på bund af syrlig æblesalat, friske bær og kørvel. Urteskum, grøn pesto og friskbagt brød.
- Hjemmelavet hønsesalat med æbler og frisee. Toppet med sprødt bacon. Hertil bagerens gode rugbrød.
- Klassisk tartelet med høns i asparges og brøndkarse
- Håndpillede fjordrejer med hjemmelavet mayo, avocado og hjertesalat.
- Laksetimbale med spinat og friske pastaplader. På bund af frisk pesto og toppet med urter.
- Røget skagens skinke fra slager Munck på bund af melon. Parmesanflager og gode semi dried tomater. Hertil tomattapenade eller grøn pesto.
- Ristede kammuslinger (3 stk)
- Røget hellefisk på bund af syrlige æbler, sprødt salat, kaperscreme, friske bær, urterede og friskbagt brød
- Lille stjerneskud med friskstegt fiskefilet, fjordrejer og laks. Anrettet på bagerens gode rugbrød.
- Lille Tapas – pølse, skagenskinke, røget mørbrad, gode oste, oliven, cornichoner, soltørret tomater, tapanader og friskbagt brød.
Karens Buffetretter
- Røget skagensskinke med spansk inspireret pærersalat.
- vaniljemarineret friske pærer, sprødt salat, parmasan, ristede mandler og røget skagens skinke fra slagter Munck. - Carpparcio, Tyndskåret oksemørbrad, rucola, parmesan og solkyssede tomater.
- Andebryst, Serveres med årstidens garniture.
- Pasta med pesto og kyllingfilet. Stegt kyllingefilet, frisk pasta vendt i grøn pesto, rucola, parmesan, langtidsbagte tomater og bacon.
- Thai inspireret wok. Sprøde grønsager med kæmperejer, kylling, chili og frisk koriander. Hertil serveres ris.
- Laksetærter med flødestuvet spinat og færøst laks.
- Kylling i Karry med mango chutney og forårsløg. Hertil servers ris.
- Helstegt limemarineret laks med syrlig æblesalat og dildskum.
- Lamme eller okseragout. Rødvinsmarineret lam eller okse med rodfrugter og løg. Smagt til med rosmarin
- Helstegt kalvefilet
- Helstegt oksefilet.
- Lammekrone stegt med rosmarin og hvidløg
- Klassisk glaseret skinke
- Svinemørbrad m. tomatpesto og frisk basilikum.
- Oksemørbrad. + 25 kr. pr. person
- Svinemørbrad a la creme med svampe og bløde løg.
- Helstegt svinekam med timian og chili
Salater
- Klassisk græsk salat.
2 slags tomater, agurk, løg, avocado, rucola, oliven og feta. - Kartoffelsalat fra Mols.
Små kartofler, bønner, peberfrugter og rødløg. Mild sennepsdressing med friske krydderurter. - Bagte rodfrugter og kartofler med citronolie og frisk timian.
- Pasta med pesto.
frisk pasta vendt i grøn pesto, rucola, parmasan og solkyssede tomater. - Sommersalat – sprød hjertesalat, forskellige meloner, friske bær og ærteskud.
- Spansk pærersalat.
Vaniljemarineret frisk pærer, sprødt salat, parmasan, friske blåbær og marineret valnødder. - Lun Aubergine salat.
Stegt aubergine, små cherrytomater, langtidsbagte peberfrugter, rødløg og frisk persille. - Æblesalat.
Danske æbler, avocado, baby spinat, friske bær og friske krydderurter. - Bagte rødbeder med brombær, ristede kerner og mørk balsamico.
- Klassisk kartoffelsalat med tomater og frisk purløg.
- Julesalat
Massere af appelsin, granatæble, friske dadler og ristede valnødder. - Smuk vintersalat
Rosenkål, pærer, røde salater og ristede kejserhatte. - Kokkens kartoffelsalat.
Små bagte kartofler, stegt aubergine, peberfrugter, forårsløg og persille. - Varm rød salat
F.eks slags ovnbagte tomater, sauteret rød peber og tranebær. I sommer sæsonen afsluttes denne salat med friske ribs. - Forårsgrønt
Dampet friske grønsager med udgangspunkt i årstiden. - Svampe risotto
med svampe, rucola og parmesan - Forårsalat
Små nye kartofler, cherrytomater, forårsløg, friske bønner, rucola, feta og oliven - Karens salat
Denne laves efter sæsonen og tilpasses jeres menu.
Kartoffel
- Flødekartofler
- Små ovnbagte kartofler med citronolie og salatflager
- Grovmos med kartoffel og selleri
- Kartoffeltærte
- Små nye danske kartofler (i sæson)
- Bagt kartofler med kryddersmør
Saucer, tapenader og dressinger
- Kraftig portvinsause
- Bernaise sause
- Pebersause
- Tomatsause
- Flødesauce
- Tzatiki
- Humus
- Aioli
- Kryddermayo
- Oliven eller tomattapenade.
- Kyddersmør
- Urtecreme
- Citronskum
Der vælges 3 slags dips/sauce efter ønske.
Desserter
- Hjemmelavet daimis med kold hindbær sause og friske bær.
- Pæretærte Ulrikkeholm med mandler, kanel og vaniljeis eller flødeskum.
- Fransk chokolade fondant med vaniljeis og kold hindbærsause.
- Nøddekurv med friske bær, is og chokoladeflager
- Rabarbertrifli med ristede mandler, makroner og skum
- Gammeldags æblekage i moderne klæder.
- Tiramisu. Klassisk italiensk dessert med søde kiks og mascarpone creme.
- Ostetallerken med 3 gode oste. Serveres med oliven og cognac marinerede valnødder.
- 3 små lækkerier – laves efter aftale, årstiden eller kokkens fantasi.
- Hjemmelavet islagkage – laves efter jeres ønske.
Vi laver også dessert- eller ostebord efter aftale.
Natmad
- Indisk karrysuppe med kokos-krydder-ris, mango chutney og tyrkisk brød.
- Fransk løgsuppe med bacon og hjemmebagt brød.
- Hot-dogs med det hele
- Hjemmelavet klar suppe med grøntsager, kød og melboller.
- Hjemmelavet aspargessuppe m, kødboller og asparges.
- Chili con carne med hjemmebagt brød.
- Små frikadeller med kold kartoffelsalat.
- Tapas -pølse, røget mørbrad, skagenskinke, gode oste, valnødder, oliven, tapenade og 2 slags brød. plus 25 kr pr person.
- Kartoffelsuppe med porrer og bacon.
Kokken følger gratis med ved minimum 40 personer, dog max 3 timer.
Der kan minimum bestilles 40 kuverter.
Priser
Forret - buffet - dessert og natmad 335,-
Forret – buffet - dessert eller natmad 300,-
Buffet 245,-
Børn
Børn under 5 år. Gratis. – der laves ikke forret og dessert.
Børn under 10 år. Halv pris.
Hvis I har ønske om mere traditionelle forretter, en tre eller fire retters menu, grillfest eller noget helt andet – spørg endelig.
Vi glæder os til at høre fra jer.
Velbekomme og på gensyn – Karens Køkken 40 19 45 48