Vores Togo menu er lavet let tilgængelig for enhver.
Laves til minimum 4 personer.
Vælg mellem 3 forretter, 4 hovedretter og 4 desserter:
Forret
Røget Hellefisk
eller
Koldrøget Laks
eller
Røget skagensskinke
Alle forretter servers med syrlig æblesalat, urtecreme og friskbagt brød.
Hovedret
Unghanebryst
eller
Lammekrone
eller
Oksemørbrad
eller
Dagens fisk
Alle hovedretter serveres med årstidens garniture, kartofler, sause og årstidens salat.
Dessert
Hjemmelavet is med råsyltede bær og knuste nødder
eller
2 gode oste med nødder og oliven
eller
Trifli med skum og ristede mandler
Der vælges én af ovenstående forretter, hovedretter og desserter pr. bestilling.
Maden er anrettet på smukke fade og klar til servering. Kød, sause og kartofler laves færdigt.
Kontakt os for eventuelle spørgsmål.
Pris pr. person 300,-
Maden leveres i ebeltoft og omegn for 250,-
Ønskes der en lettere anretning, anbefaler vi vores tapas eller årstidens frokost se frokost menukort. Dette laves klar til servering til minimum 2 personer.