Vores Togo menu er lavet let tilgængelig for enhver.
Laves til minimum 4 personer.
Vælg mellem nedenstående forretter, hovedretter og desserter:
Forret
Røget Hellefisk
eller
Koldrøget Laks
eller
Røget skagensskinke
Alle forretter servers med syrlig æblesalat, urtecreme og friskbagt brød.
Hovedret
Unghanebryst
eller
Lammekrone + 25 kr. pr. person
eller
Oksemørbrad
eller
Dagens fisk
Alle hovedretter serveres med årstidens garniture, kartofler, sauce og årstidens salat.
Dessert
Hjemmelavet daimis med kold hindbærsauce, ristede mandler og hvide chokoladeflager
eller
2 gode oste med nødder og oliven
eller
Trifli med skum og ristede mandler
eller
Gateau Marcel - dobbelbagt chokoladekage med hinbærcoulis og is
Der vælges én af ovenstående forretter, hovedretter og desserter pr. bestilling.
Der skal beregnes ca. 15 minutters tilberedningstid til hovedretten, hvor kød, sauce, garniture og kartofler laves færdigt. Dette instrueres I i ved afhentning.
Kontakt os endelig ved eventuelle spørgsmål.
Pris pr. person 385,-
Ved valg af lam + 25 kr. pr. person
Maden leveres i Ebeltoft og omegn for 250,-
Ønskes der en lettere anretning, anbefaler vi vores tapas/ luksus tapas, som kan findes under menupunktet 'de faste'.