Take Away

Velkommen til Karens køkkens take away

Alle retter kan bestilles hver dag inden kl. 17 på telefon 40194548 og afhentes efter aftale.

Der betales kontant eller via mobilpay 794049.

Vi glæder os til at se jer


Take away

Ring og bestil på 40 19 45 48

Fredags take away

Afhentes mellem 17-19 og bestilles inden 16.

Fredag d 8/1:

  • Laksetærter med syrlig æblesalat, pesto og friskbagt brød
  • Bagte blommer med hvid chokolade mousse.

Pris for 2 retter 150,-

Fredag d 15/1:

  • Lammeskank med grov mos og Karens bagte rødbeder.
  • Små friskbagte pæretærter.

Pris for 2 retter 185,-

Fredag d 22/1:

  • Klassisk torsk (loin) med rødbede, kapers, løg, æg, kartofler og kold senneps sauce.
  • Hjemmelavet is med råsyltede bær.

Pris for 2 retter 185,-

Fredag d 29/1:

  • Osse buco med kartofler, selleri og bagte tomater. Hertil Gremolata.
  • Gammeldags æblekage med skum og knas

Pris for 2 retter 185,

"De faste" som kan bestilles hver dag hele ugen

Vores stjerneskud:

Med håndpillede rejer, koldrøget laks, smørstegt fiskefilet,
syrlig æblesalat, dressing og rugbrød
125 kr

Tapas:

2 slags pølse, røget mørbrad, Skagens skinke, 3 gode oste,
nødder, oliven, chornichoner, tapenade og friskbagt brød
125 kr

Luksus tapas

• Koldrøget laks med syrlig æblesalat og urtecreme
• Tapas som ovenstående
• Rabarbertrifli med skum og knas 200 kr

John’s superburger:

200 gram hakkebøf, bacon, tomat, agurk, løg, avocado i brioche bolle,
chilimayo og ovnbagte kartofler
125 kr

Pariser Bøf:

Med kapers, rå løg, peberrod og rå æggeblomme
125 kr

Ugens gryderet:

Serveret med kartofler/ris, salat og friskbagt brød
100 kr

 

Klassisk menu:

Forret:
  • Røget Hellefisk med syrlig æblesalat, kapers, urteskum og friskbagt brød.
Eller
  • Koldrøget laks med syrlig æblesalat, kørvel, urtecreme og friskbagt brød
Eller
  • Skagenskinke fra slager Munck med sprøde salater og pesto. Hertil friskbagt brød.
Eller
  • Klassisk torsk med kapers, løg, sennepscreme, æg, rødbede og ristet rugbrød.
Hovedret:
  • Unghanebryst
eller
  • Lammekrone
eller
  • Oksemørbrad
eller
  • Dagens fisk

Alle hovedretter serveres med årstidens garniture, kartofler, sauce og smuk vintersalat.

 

Dessert:
  • Hjemmelavet is med råsyltede bær og knuste nødder
eller
  • 2 gode oste med nødder og oliven
eller
  • Trifli med skum og ristede mandler
Der vælges 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert.

Minimum 2 personer
Pris for 3 retter 300 kr.

 

Boble brunch Togo

Laves alle dage og afhentes mellem kl 9-11

•Græsk yoghurt med bær og musli
•Koldrøget laks med æblesalat og urtecreme
•Små frisklavede æggekager, tomater, bacon og gode små brunch pølser
•Dagens charcuteri bræt med gode oste, røget mørbrad og Italiens spegepølse.
•amerikanske pandekager med sirup
•bagerens gode rugbrød og hjemmebagte boller.
•bobler

Minimum 2 personer
Pris 200 kr. pr. person. (Børn 100 kr.)