Take Away på Ebeltoft Havn

Velkommen til Karens køkkens take away

Alle retter kan bestilles hver dag inden kl. 17 på telefon 40194548 og afhentes efter aftale mellem
kl. 09:00 og kl.19:00..

Der betales kontant eller via mobilpay 794049.

Vi glæder os til at se jer


Take away

Fredags take away

Afhentes mellem 17-19 og bestilles inden 16.

Ring og bestil på 40 19 45 48

 

Fredag 30/4
Lille lun laksetærte med pesto og brød

Unghanebryst med sprøde grønsager i tayaikisauce og små nye kartofler.

Panna cotta med blå bær og knust pistacie

Pris 3 retter 250,-

 

Fredag 7/5 og Søndag 9/5

Morsdags menu

Friske asparges med sarona skinke, vinegrette og urter

Hvidvins dampet sletvar med nye forårsløg, spinat, små fine gulerødder. Hertil nye kartofler og cremet skaldyrssauce samt sprød urtecrumble.

Gateau Marcel med kold hindbærsauce og vaniljeparfait.

Pris 3 retter 300 kr

 

Fredag 14 Maj

Entrecote med kryddersmør, nye danske kartofler, bagte tomater. Grønne salater vendt i mormor dressing.

Karens hjemmelavede is med blommesirup og mandelcrumble.

Pris 2 retter 250,-

"De faste" som kan bestilles hver dag hele ugen

Vores stjerneskud

Med håndpillede rejer, koldrøget laks, smørstegt fiskefilet,
syrlig æblesalat, dressing og rugbrød
125 kr

Tapas

2 slags pølse, røget mørbrad, Skagens skinke, 3 gode oste,
nødder, oliven, chornichoner, tapenade og friskbagt brød

min. 2 personer 125 kr

Luksus tapas

• Koldrøget laks med syrlig æblesalat og urtecreme
• Tapas som ovenstående
• Trifli med skum og knas

min. 2 personer 200 kr

John’s superburger

200 gram hakkebøf, bacon, tomat, agurk, løg, ost, avocado i brioche bolle,
chilimayo og ovnbagte kartofler
125 kr

Laksetærte

Laksetærte med æblesalat og friskbagt brød
125 kr

Forårssalat

Fyldig forårssalat med feta eller chevre cho, brød og humus
125,-

Fiskefrikadeller

3 gode fiskefrikadeller , små nye kartofler m. dild. Rørt remulade og dagens salat
125,-

Klassisk menu

Forret:
  • Røget Hellefisk med syrlig æblesalat, kapers, urteskum og friskbagt brød.
Eller
  • Koldrøget laks med syrlig æblesalat, kørvel, urtecreme og friskbagt brød
Eller
  • Skagenskinke fra slager Munck med sprøde salater og pesto. Hertil friskbagt brød.
Eller
  • Friske asparges på bund af sprøde salater, vinegrette og sprødt stegt scarano skinke.
Hovedret:
  • Unghanebryst
eller
  • Lammekrone
eller
  • Oksemørbrad
eller
  • Dagens fisk

Alle hovedretter serveres med årstidens garniture, kartofler, sauce og smuk forårssalat.

Dessert:
  • Hjemmelavet is med råsyltede bær og knuste nødder
eller
  • 2 gode oste med nødder og oliven
eller
  • Trifli med skum og ristede mandler
Der vælges 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert.
Vær opmærksom på at hovedretten kræver 10-15 minutters tilberedningstid i ovn.
Minimum 2 personer
Pris for 3 retter 300 kr.

Luksus menu med fisk og 2 desserter

Forret:

  • Røget hellefisk med syrlig æblesalat, avocado, kapers, urteskum og friskbagt brød.

Hovedet:

  • Dagens fisk med friske asparges
  • Små smørristede kartofler med dild.
  • Urtesauce
  • Karens forårsalat

Ost:

  • Arla unika oste med bagte blommer og nødder.
  • Hertil friskebagt brød

Dessert:

  • Gateau Marcel chokoladekage med hjemmelavet is.

Pris for 4 retter 365,-
Minimum 2 personer.

Boble brunch Togo

Laves alle dage og afhentes mellem kl 9-11

•Græsk yoghurt med bær og musli
•Koldrøget laks med æblesalat og urtecreme
•Små frisklavede æggekager, tomater, bacon og gode små brunch pølser
•Dagens charcuteri bræt med gode oste, røget mørbrad og Italiens spegepølse.
•amerikanske pandekager med sirup
•bagerens gode rugbrød og hjemmebagte boller.
•bobler

Minimum 2 personer
Pris 200 kr. pr. person. (Børn 100 kr.)