Take Away

Take away to stay....or to go

Fra torsdag d. 19 november kan du hver tirsdag, torsdag og fredag spise dagens take away ret eller fredagsmenuen i restaurenten mellem 18.00 og 20.00
……det kalder vi to stay . Du kan selvfølgelig også få den som take away…..det kalder vi to go.
Dagens ret serveres ved borderne. Tirsdag og torsdag og koster dagens ret 85 kr og 50 kr. for børn under 12 år.
Fredagsmenuen koster 185 kr.
Bestil og betal inden 17 på dagen på 794049 – husk at skrive to stay eller to go.
Tirsdag og torsdag sælges øl, vand og vin til 25 kr pr glas og købes i baren.
Vi fortsætter med “de faste” , Johns superburger, stjerneskud, luxus-tapas, mini-buffeterne, klassisk menu og vores brunch-to-go.

Menu

Torsdag d. 19 nov.
Okseragout med bagte rodfrugter, grovmos og vintersalat.
Fredagsmenu 20 november.
Svinemedalion m.små løg, flødekartofler, bagte gulerødder m.sesam og sprøde røde salater.
2 gode oste m. nødder og brød. Eller Karens is med sommersylt. 185 kr.
Tirsdag d. 24 nov.
Hakkebøf med bløde løg, små timianskartofler, sovs og salat med vintergrønt.
Torsdag d. 26 nov.
Kylling i karry m. porre, æbler og frisk ananas. Ris og spidskålssalat .
Fredagsmenu 27 november.
Boeuf Bourguignon m. grov mos, friske bønner og små smørstegte rødløg.
Chokolademousse med appelsin
Tirsdag d.1. december
Esters lasagne m. råkost, tapanade og friskbagt brød.
Torsdagd. 3 december.
Ovnbagt laks m. porre, gulerødder og små kartofler med dild og citron.
Æblesalat og urtecreme.

4 DECEMBER “Det glade julevanvid”

……..i brasseriet – mad & vin 400 – 18.30 til 21.30 – jul – jul – jul – jul -jul . Bordbestilling 40194548
Tirsdag d.8 december
Krydderfrikadeller med et strejf af jul, kartoffelbåde, humus, brød og salat med appelsin og granatæble.
Torsdag d.10 dec.
Confiterede andelår med små smør ristede kartofler, sause, Karens rødkål og smuk julesalat.
Fredagsmenu d.11 december
Lammeskank med rodfrugtemos, salat med rosenkål, æbler og ristede mandler.
Ris a la mande med Karens kirsebærsause.
Tirsdag d. 15 dec.
Unghane med bagte tomater, hvidløg, rosmarin . God pasta og sprøde salater.
Torsdag d. 17 december .
Laksetærter med spidskålssalater, pesto og friskbagt brød.
Fredagsmenu 18 december .
Juletapas
Johns gode sild med karrysalat og bagerens gode rugbrød
Koldrøget laks m. æbler og urtecreme.
Smuk julesalat med andebryst, appelsin, granatæble og ristede mandler.
Svensk juleskinke med stuvet grønlangkål og god sennep
Små frikadeller med julens krydderier og Karens bagte rødbeder
2 gode oste fra Arla unika med cognacmarineret valnødder og syltede blommer.
Ris a la mande med Katrines kirsebærsause.

Juletapas sælges hver dag hele december 185 kr.

Lørdag d.19 december 10-22
Fra søndag d. 20 december til og med 30 dec.
Holder vi åbent fra 10 -16. Hver dag serveres brunch fra 10 til 12.
31/12, 2 og 3 januar 10- 14 hvor vi serverer vores signatur “nytårs” brunch med kolde bobler ad libitum, marindalmost ,Vi kransekage og mange andre lækkerier – bordbestilling 40194548.
Vi håber I synes om alle vores gode ideer og glæder os til at se jer – ring ENDELIG hvis i har spørgsmål .

 “De faste” som kan bestilles hver dag hele ugen

Vores stjerneskud:

Med håndpillede rejer, koldrøget laks, smørstegt fiskefilet,
syrlig æblesalat, dressing og rugbrød
125 kr

Tapas:

2 slags pølse, røget mørbrad, Skagens skinke, 3 gode oste,
nødder, oliven, chornichoner, tapenade og friskbagt brød
125 kr

Luksus tapas

• Koldrøget laks med syrlig æblesalat og urtecreme
• Tapas som ovenstående
• Rabarbertrifli med skum og knas 200 kr

John’s superburger:

200 gram hakkebøf, tomat, agurk, løg, avocado i brioche bolle,
chilimayo og ovnbagte kartofler
125 kr

 

Klassisk menu:

• Koldrøget laks med syrlig æblesalat, urtecreme og friskbagt brød
• Helstegt oksemørbrad med garniture
• Små ovnbagte kartofler
• Smuk sommersalat
• Sauce
• Hjemmelavet is med kold hindbærsauce 3 retter 300 kr