Forretter
- Et stykke med ”Karens Køkken”. Røget makrel på bund af nye kogte kartofler, rucola, radiser og friske krydderurter. Bagerens gode rugbrød.
- Vores signaturforret: Koldrøget færøsk laks på bund af syrlig æblesalat med spæde blade, bær, kørvel og urteskum.
- Hjemmelavet hønsesalat med æbler og frisee. Toppet med sprødt bacon og syltede rødløg. Hertil bagerens gode rugbrød.
- Klassisk tartelet med høns i asparges, cherrytomat og friske skud.
- Lun laksetimbale med spinat. Anrettes på bund af grøn pesto og toppet med urter.
- Røget Skagens skinke fra slagter Munck på bund af melon. Parmesanflager og gode bagte tomater. Hertil tomat tapenade.
- Røget hellefisk på bund af syrlige æbler, sprødt salat, kapers, friske bær og urterede.
- Asiatisk krans med stegte kæmperejer, ananas, forårsløg, koriander og chili mayo.
- Avocado på ristet surdejsbrød, gode tomater, citronolie og urter.
- Lynstegt tun med sort sesam, teriyaki, kapersbær, frisee og wasabi mayo.
- Frisk lavet ravioli med ricotta, spinat, brunet smør, salvie fra haven og friteret kapers.
- Bresaola, artiskok, engsyre, hvide løg skaller og Vesterhavs ost.
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og anrettes efter aftale.
Kød- og Fiskeretter
- Helstegt kalvefilet
- Helstegt oksefilet.
- Lammekrone stegt med rosmarin og hvidløg
- Klassisk glaseret skinke
- Svinemørbrad m. tomatpesto og frisk basilikum.
- Oksemørbrad.
- Svinemørbrad a la creme med svampe og bløde løg.
- Små hjemmelavet kødboller i tomatsauce med frisk basilikum
- Små krydderfrikadeller
- Helstegt svinekam med timian og chili
- Unghane med fennikel og hyldeblomst.
- Helstegt limemarineret laks
- Dampet hvid fisk med gulerødder, porre i cremet fiskesauce.
- Lamme- eller okseragout. Rødvinsmarineret lam eller okse med rodfrugter og løg. Smagt til med rosmarin
- Italiensk inspireret kylling i Karens tomatsauce med salvie, oliven og bagte hvidløg
- Skalstegt oksemørbrad, Tyndskåret oksemørbrad, rucola, parmesan og solkyssede tomater.
- Pasta med pesto, kylling, rucola, parmesan, langtidsbagte tomater og bacon.
- Laksetærter med flødestuvet spinat og færøsk laks.
- Kylling i Karry med mangochutney og forårsløg. Hertil servers ris
- Andepluk med radicchio, syltede løg, bagte rødder og frisk timian
Karens salater og andre lækkerier
- Alverdens tomater.
Forskellige slags tomater, skrællet agurk, rødløg, frisk mozzarella, citronolie og frisk mynte. - Melonsalat.
Hjertesalat, forskellige meloner, bær, spiselige blomster og friske skud fra bondegården. - Sprød pærer salat.
Pærer, forskellige røde salater, friske blåbær, ristede mandler. Mild vinaigrette smagt til med estragon, toppet med sprødstegt skagenskinke. - Lun Aubergine.
Stegt aubergine, små cherrytomater, stegte peberfrugter, stegte kartofler, persille, hvidløg og bagt citron. - Nana og Nicolais æblesalat.
Syrlige æbler, små gule tomater, zucchini, forårsløg, frisk spinat, avocado, dild og citron. - Rødbedesalat.
Bagte og rå rødbeder med blå bær, ristede kerner, mørk balsamico og grillet gedeost (laves også uden ost). - Citrus salat.
Appelsin, blodgrape, radicchio, mascarpone og granatæble. - Grøn vinter.
Knuste kartofler med persille, frisk grønkål vendt i grov olivendressing, bønner, rosenkål og saltede græskarkerner. - Orange scene.
Langtidsbagte gulerødder, Hokkaido og tomater med chili, ahorn sirup og ristet sesam. Cremet feta serveres ”on the side”. - Vores ”Ris Otto”.
Perlebyg med forskellige svampe, rodfrugt chips, rucola og parmesanflager. Smagt godt til hvidvin og rosmarin. - Løgsalat.
Forskellige slags løg, tilberedt på forskellige måder, syltet, stegt og bagt med rosmarin. Savojkål og god olivenolie. - Sommer Kartoffelsalat fra Mols.
Små nye kogte kartofler, forårsløg, ærter, grønne asparges, radiser og dild vinaigrette. - Bønne salat.
4 slags bønner, kikærter, peber, parmesan, blancheret porreringe, persille og ristede pinjekerner. - Den nye i klassen.
Variationer af blomkål, grillet majs, crudité af fennikel og forårsløg, løvstikke og kærlighed. - Karens Salat.
Laves efter sæsonen og jeres valg af retter. - Rødderne.
Bagte rodfrugter, ovnbagte timiankartofler, sesamolie og flagesalt. - Damernes sommerfavorit.
Sprøde salater, friske asparges, nye ærter, knust agurk, grønne jordbær og skud fra haven. Hyldeblomst/lime marinade med hybenroseblade. (laves kun juni og juli). - Pasta med P.
Frisk pasta vendt i grøn pesto, rucola, parmesan og solkyssede tomater.
Kartoffel
- Flødekartofler
- Små ovnbagte kartofler med citronolie og flagesalt
- Grovmos med kartoffel og selleri
- Kartoffeltærte
- Små nye danske kartofler (i sæson)
- Bagte kartofler med kryddersmør
- Klassisk kartoffelsalat med tomater og frisk purløg.
- 1-1-1 Kartoffel, gulerødder og porre med dild og smør.
Saucer, tapenader og dressinger
- Kraftig portvin sauce
- Bearnaisesauce
- Pebersauce
- Tomatsauce
- Flødesauce
- Tzatziki
- Humus
- Aioli
- Kryddermayo
- Oliven eller tomattapenade
- Kryddersmør
- Urtecreme
- Citronskum
Desserter
- Hjemmelavet Daimis med kold hindbærsauce og friske bær.
- Pæretærte Ulrikkeholm med mandler, kanel og vaniljeis eller flødeskum.
- Nøddekurv med friske bær, is og chokoladeflager.
- Rabarbertrifli med ristede mandler, makroner og skum.
- Gammeldags æblekage i moderne klæder.
- Tiramisu. Klassisk italiensk dessert med søde kiks og mascarpone creme.
- 3 små lækkerier – laves efter aftale, årstiden eller kokkens fantasi.
- Hjemmelavet islagkage – laves efter jeres ønske.
- Getau Marcel dobbelbagt chokoladekage med vaniljeis og hindbærcoli.
- Creme brulee.
- Marengslagkage med is, fløde og bær.
- Hvid brownie med pistacie, citron og vaniljeis.
Vi laver også ostebord og dessertbord efter aftale. Dette har en merpris på +75-100 kr
Natmad
- Indisk karrysuppe med kokos-krydder-ris, chutney og tyrkisk brød.
- Fransk løgsuppe med bacon og hjemmebagt brød.
- Hotdogs med det hele. Vi beregner 1,5 hotdog pr. person.
- Hjemmelavet klar suppe med grøntsager, kød og melboller.
- Hjemmelavet aspargessuppe med kødboller.
- Chili con carne, creme fraise og med hjemmebagt brød.
- Små frikadeller med kold kartoffelsalat.
- Tapas - pølse, røget mørbrad, skagenskinke, gode oste, valnødder, oliven, tapenade og 2 slags brød. + 50 kr pr person.
- Kartoffelsuppe med porrer og bacon.
Priser ud af huset
Børn
Børn under 5 år: Gratis. – Vi gør opmærksom på, at der laves ikke forret og dessert til dem.
Børn under 12 år: 250,- kr.
Praktisk Info:
Vi leverer og overleverer maden gratis indenfor en radius af 50 km. Bor du længere væk, aftales dette.
Kok kan tilkøbes til 250 kr pr time. Vi gør opmærksom på at kokken ikke tager sig servering og opvask. Kokken kommer og går efter aftale.
Vi har voksne dygtige piger, som gerne hjælper med til opvask og servering. De koster 175 kr pr timen.
Vi har brug for adgang til køkken med ovn og komfur. Hvis dette ikke er em mulighed, laves menu efter dette.
Hvis I har ønske om andre retter, en tre- eller fire retters menu eller noget helt andet, så spørg endelig.
Vi glæder os til at høre fra jer og hjælpe jer med jeres næste fest med mad fra Karens Køkken.