Der vælges minimum 2 af hver ret. Fx. 2 laks, 2 lam eller 2 triflie
Klassisk menu
Forret
Koldrøget laks, syrlig æblesalat, urtecreme og pesto,
pyntet med kørvel og bær
98,- kr.
Hovedret
Rosastegt oksemørbrad med sæsonen garniture, små nye DK kartofler,
sauce og timian
228.- kr.
Dessert
Hjemmelavet daimis med kold hindbærsauce, friske bær
og chokoladeflager
88,- kr.
3 retter 300,-
Pinse menu
Forret
Kæmpe rejer stegt i sød chili sauce med grønne snacks og krydder mayo
98,- kr
Hovedret
Unghanebryst med sæsonen garniture, små nye DK kartofler,
gode tomater og sauce
198,- kr.
Dessert
Jordbær med god vanilje is, rabarber sirup og hvid chokolade
88,- kr.
3 retter 285,-
Vi deler max regningen i 2