Julefrokost 2023
Til minimum 10 personer.
2 slags sild med hjemmelavet karrysalat, rødløg, dild og kapers. Hertil bagerens gode rugbrød
Koldrøget laks med syrlig æblesalat, urtecreme og friskbagt brød.
Håndpillede rejer med hjemmelavet mayonnaise smagt til med citron. Hertil blødkogte æg.
Tarteletter med høns i asparges.
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og små brunede kartofler.
Små frikadeller med bagte rødbeder og grov sennep.
Smuk julesalat med appelsin, valnødder, granatæble og and.
Klassisk ris a la mande med lun kirsebærsauce.
Pris pr person 345 kr
Tilkøb:
3 gode oste med blommeslyt og nødder 75 kr pr person.
Køb eller byt en ret for 25 kr, smørstegt fiskefilet med hjemmerørt remo og citron.
Laves både ud af huset eller i brasseriet.
Julebuffet til mellem jul og nytår bestilles senest d 20 dec.
Karens nytårsmenu 2023
Forret:
Cremet hummer bisque med hvid fisk og urter.
Hertil friskbagt brød og Esters aioli.
Hovedret:
Helstegt oksemørbrad med 3 slags svampe bagte løg og gulerødder.
Hertil grovmos, sauce og Katrines nytårssalat
Eller
Nytårs torsk a la KK
Torske ryg uden skind og ben
Små dild kartofler, kapers, hakket æg, bacon, citron og små syltede løg.
Hertil mild cremet sennepssauce og urter.
Crudites af rødbede og peberrod.
Dessert:
Små citrontærter m. Brændt marengs og knust pistacie. Hertil hjemmelavet vaniljeparfait.
Pris 400 kr pr person.
Minimum 2 personer.
Ved 2-3 personer laves der Ribeye i stedet for oksemørbrad.
Tilkøb:
3 gode oste med bagt blomme og grønne oliven. Hertil friskbagt foccacia brød.
85 kr pr person.
Hjemmebagte nøddehorn 15 kr pr stk.
Som noget nyt i år sælger vi også vores tapas, som kan bruges til snack til dronningens nytårs tale eller natmad -i bestemmer 🙂
Tapas:
2 slags pølse, røget mørbrad, Skagens skinke, 3 gode oste,
nødder, oliven, chornichoner, tapenade og friskbagt brød
Den laves til minimum 2 personer og kun i lige antal.
Pris 150 kr pr person.
Nytårsmenu og tapas udleveres i brasserie enten d 30/12 fra 16-19 eller 31/12 kl 9-12.
Bestilling kun via telefon 40194548.