Fredags Menu 2025
Så er vi klar igen med Fredags menu Take away.
Bestil pr. telefon 40194548 inden kl 16.
Afhentes mellem kl. 17-19 og beregn 10-15 minutters tilberedningstid hjemme.
Fredag d 28 februar:
- Bøf Bourguignon med gremolata og grov mos.
- Æbletærte med flødeskum
Pris for 2 retter 250 kr.
Fredag 7 marts:
- Entrecote med ovnbagte kartofler, bagte rodfrugter med timian og kryddersmør
- Gateau Marcel chokoladekage med vaniljeparfait og kold hindbærsauce.
Pris for 2 retter 250 kr.
Fredag 14 marts:
- Lammeskank med rødder, løg og grov mos. Hertil smuk forårs salat og brød
- Bagt blomme med hvid mousse.
Pris for 2 retter 250 kr.
Fredag 21 marts:
- Dampet torsk med porre og gulerødder. Hertil cremet fiskesauce, dildkartofler og syrlig æblesalat.
- Pandekager med is og brombær syltetøj
Pris fro 2 retter 250 kr
Fredag 28 marts:
- Ossobuco med grov mos, smuk forårs salat og brød.
- Brownie med vanilje is, nøddecrumble og saltkaramel sauce.
Pris for 2 retter 250 kr.