Fredags Menu 2025

Fredags Menu 2025

Så er vi klar igen med Fredags menu Take away.
Bestil pr. telefon 40194548 inden kl 16.
Afhentes mellem kl. 17-19 og beregn 10-15 minutters tilberedningstid hjemme.

Fredag d 28 februar:

  • Bøf Bourguignon med gremolata og grov mos.
  • Æbletærte med flødeskum

Pris for 2 retter 250 kr.

Fredag 7 marts:

  • Entrecote med ovnbagte kartofler, bagte rodfrugter med timian og kryddersmør
  • Gateau Marcel chokoladekage med vaniljeparfait og kold hindbærsauce.

Pris for 2 retter 250 kr.

Fredag 14 marts:

  • Lammeskank med rødder, løg og grov mos. Hertil smuk forårs salat og brød
  • Bagt blomme med hvid mousse.

Pris for 2 retter 250 kr.

Fredag 21 marts:

  • Dampet torsk med porre og gulerødder. Hertil cremet fiskesauce, dildkartofler og syrlig æblesalat.
  • Pandekager med is og brombær syltetøj

Pris fro 2 retter 250 kr

Fredag 28 marts:

  • Ossobuco med grov mos, smuk forårs salat og brød.
  • Brownie med vanilje is, nøddecrumble og saltkaramel sauce.

Pris for 2 retter 250 kr.